lindsay-lohan-photoshop

Någon har tagit lektioner från Beyoncés smala lår och narkoleptiska selfiestjärnan Kim Kartrashian, ser jag.

Om ni inte på en gång ser vad som är fel på Lindsay Lohans helt normala leotardbild ovan (har hon ställt kameran på TV:n medan hon poserar eller??) så låt blicken behagfullt glida ner för LiLos överBUSade ansikte, nerför ryggen, mot rumpan och yowza! Där hände något med hela rummet, eller hur?

Jag vet inte riktigt vad det är hon försökt göra egentligen – förstora sin rumpa KK-style, eller få sitt ena lår att se smalare ut? Oklart. I vilket fall som helst känns det som hon inte riktigt lyckades den här gången.

I övrigt LiLo-skvaller så är hon fortfarande ”ihop” med den gifte, rike familjefadern. Jag kan just föreställa mig hans fru när hon får reda på det….

♥♥♥