katy-perry-hajar-super-bowl

[Blind Gossip] Super Bowl är knappt över och det skvallras redan om vem som blir nästa års stora artist. Det finns en viss sångerska som mer än gärna vill få äran, men det finns tre faktorer som står i hennes väg:

För det första så kräver ett gig för Super Bowl flera månaders förberedelser och genrep. Vår sångerska är på turné i år.

För det andra så vill producenterna ha någon som kan locka den riktigt stora, breda publiken. En del av kritiken mot Katy Perry var att de som tittar på Super Bowl inte riktigt är samma publik som majoriteten av hennes fans. Vår sångerska har precis samma problem.

Och för det tredje: trots att Katy Perrys fans tenderar att vara på den unga sidan, så har hon flera stora ”ledmotivslåtar” som fungerar bra ihop med stora sportevenemang (Roar, Firework). Vår sångerska har inga sådana låtar idag.

Vår sångerska är otålig. Hon vill bli lovad giget NU. Men eftersom hon har ett sådant späckat schema kanske hon blir tvungen att vänta till 2017. Under tiden kan ni vara säkra på att hon kommer att försöka bredda sin publik och släppa minst en kraftfull ledmotivslåt med text som ”power”, ”victory”, ”winning”, ”teamwork” etc. En pop/rock-låt som alla på en fotbollsmatch kommer vilja att skrika med till.

Antagligen kommer låten inte innehålla ordet “pojkvän.”

SVAR: Kanske Katys ärkerival Taylor Swift?

Hon har definitivt en yngre skara fans än Super Bowl. Precis som Katy Perry – men till skillnad från henne har Taylor inga monsterhits som funkar bra till ett gigantiskt sportevenemang som Super Bowl. Vi får väl se om hon lyckas få fram en riktig vinnarlåt under 2015. Varför det nu är så himla viktigt… om det är Taylor så verkar det gå hyfsat bra för henne ändå.

Undrar ni för övrigt vad som dolde sig under de där hajarna bredvid Katy så var åtminstone den ena ett stort stycke SLURP:

scott-myrick-haj-katy-perry

Scott Myrick heter den här dansaren vars magrutor man bara vill hälla chokladsås på och slicka av… ehh, ja…

scott-myrick-magrutorOjojoj…

killen-i-hajkostym-superbowlHaj på daj du!

♥♥♥