[Wine and Sass] De här två superstjärnorna – en A-sångerska och en A-filmstjärna – skulle folk aldrig få för sig att para ihop. Men de är i själva verket, i största hemlighet, tillsammans! I alla artiklar man läser om dem står det att de är två singlar som bara har kul tillsammans, men inget mer. Men de har haft ett förhållande under radarn i flera år. Medan båda var tillsammans med andra. Det är inte seriöst, men varje gång de befinner sig i närheten av varandra gör de allt för att försöka träffas. Båda deras PR-teams skulle dö för att förhållandet skulle bli offentligt och äkta. De läcker information som galningar till pressen i hopp om att de båda ska ta det ett steg längre. Men än så länge har inget hänt. Paret fortsätter att träffas ca tre gånger i månaden och sen fortsätter de sina liv som vanligt.

SVAR: Jag har faktiskt ingen aning. Men jag har hört att detta ska gälla Rihanna och Leonardo DiCaprio!!

leonardo-och-rihanna-ihop

♥♥♥