[Blind Gossip] Det är svårt för kändisar att hitta folk som man kan lita på. Många omringar sig istället med betald personal och partykompisar eller avstår från vänner helt och hållet.

Den här sångerskan har gjort ett hästjobb med att bygga upp ett stall av hängivna väninnor. Därför är det intressant att hon håller på att göra några ”justeringar” i sin vänskapskrets just nu. Är man inblandad i något kontroversiellt – vare sig det har att göra med henne eller inte – kommer man att få kalla handen av sångerskan i år.

Hon kommer inte UPPENBART att ge dig kalla handen, för det skulle skapa en kontrovers i sig. Istället kommer hon att degradera dig från en bästis till en bekant. Väninnan kommer inte längre att bli taggad av sångerskan i sociala medier, gå med henne på röda-mattan-events eller bli fotograferad lika mycket tillsammans med henne.

Reglerna är glasklara. Antingen återspeglar du hennes kliniska rykte och får henne att se bra ut…. eller så är du OUT. Det är inget straff. Det är självbevarelsedrift.

SVAR: Kliniskt korrekta Taylor Swift.

Väninnor som får kalla handen i år: Selena Gomez för hennes uppenbart dåliga val, gång efter gång. Varken Justin Bäver eller drogmissbruk står högt i kurs hos Taylor Swift och jag har svårt att tro att hänga med Kendall Jenner och jaga rika Dubai-sheiker gör det heller.

Och inget fel med det. Taylor är en smart tjej som har lärt sig mycket under åren i showbiz. Hon vill inte förknippas med droger eller golddiggers och gör rätt i att hålla sig borta från dem som drar ner henne i skiten.

Vad tycker ni?

taylor-swift-selena-gomez-vanner-bilder

♥♥♥