nyttigmat

Har du gett ett nyårslöfte som handlar att äta lite nyttigare, mer vegetariskt eller liknande så måste du kolla in min vän Christoffers blogg The Plant Feed eller Instagram!

theplantfeed

Superfina bilder på helt vegetariska, Asien-insirerade, mjölk- och sockerfria recept som ser gudomligt goda ut. Bilderna är tänkta mer som inspiration och inte alltid exakta måttangivelser.

plantfeed-matplantfeed-citat

Allt är på engelska så vissa ord kräver översättning. Men enligt Christoffer så hittar man det mesta på Eko Store eller i asiatiska affärer.

Jag har inte själv testat några recept än.. eftersom jag är så sugdålig på att laga mat. Men om jag fjäskar jättemycket med Chris så kanske han går med på att göra en intervju och ge lite enkla tips till ett hushållsfiasko som jag som ändå vill äta nyttigt 😉

plantfeed

♥♥♥