oljemiljonar-dubai

[Blind Gossip] Dubai är ett land med glänsande skyskrapor… och män med oljepengar. Dessa tre kvinnor besöker landet regelbundet. Inte för att de är intresserade av vare sig olja eller arkitektur, utan för att de blir betalda skyhöga belopp för att tillbringa natten – eller flera dygn – tillsammans med rika män.

En är en realitykändis (över 30), en är en filmskådespelerska (över 30), och en är sångerska (under 30). Två har mörkt hår. En är gift.

Realitykändis:

Filmskådespelerska:

Sångerska:

SVAR: Att den första är Kim Kardashian är ju helt uppenbart. Hon flyger till Dubai titt som tätt med sin mamma/hallick Kris för att försörja familjen. Den där milkshakesnubben är väl bara en i raden.

Nr 2, skådespelerskan, är antingen Tara Reid eller Pamela Anderson. Jag har svårt att tro att någon skulle betala Tara Reid massa oljepengar för någonting, men Pammy är ju mer känd för TV och det står uttryckligen film, så jag gissar på Tara. (Min första gissning var naturligtvis Lindsay Lohan, men hon är bara 28).

Och sångerskan är förmodligen Selena Gomez. Mest för att hon enligt rykten har ett hemskt dyrt drogmissbruk att betala för. Nu när inte Justin Bieber betalar längre så får hon väl se sig om efter andra finansiärer. Selena är faktiskt dessutom i Dubai just nu, för att fira nyår med Kendall Jenner som säkerligen har ett stort kontaktnät i Dubai via sin villiga storasyster…

kim kardashian och selena gomez

♥♥♥