Prinsessan Kate och prins William i New YorkIgår landade prins William och prinsessan Kate (som hon allmänt kallas) i New York och tydligen har staden totalt drabbats av kunglig feber. Empire State Building var upplyst i rött, vitt och blått för att fira deras ankomst.

empire-state-british-royalty

Förvänta er ett ton bilder de närmsta dagarna på Kate i klädsamma, knälånga ullkappo och klädsamma, knälånga ullklänningar. Nädå, jag tycker att Kate klär sig som en ”perfekt” prinsessa – det finns inget att klaga på. Inget chockerande – men det är inte hennes stil heller. Det får prins Harrys blivande fru stå för ;-).

Här är några av Kates New York outfits hittills:kate-middleton-middagkate-middleton-harlenkate-middleton-harlem

kate-middleton-ullkappakate-middleton-frisyr

Oklanderlig som vanligt. Fortsättning följer! 😀

 

.

 

♥♥♥