guldmask-skincity
Idag klickade jag hem den här lyxiga guldklimpen – en ansiktsmask i 24 karats guld från Peter Thomas Roth:

En anti-aging mask som innehåller rent 24 karats guld! Lägg ett tjockt lager av denna mask och få ett omedelbart lyft och en magisk lyster! En riktig askungemask som direkt ger ett synligt resultat.

24K Gold Mask är en ultimat lyxig anti-age mask, som innehåller rent 24 karats guld och kolloidalt guld. Masken ger huden ett lyft, slätar ut, ger fukt samt förser huden med en kraftfull lyster. Ojämnheter blir mindre synliga och den reducerar åldertecken, som fina linjer och minskad spänst och elasticitet på huden.

24K Gold Mask har en fantastisk förmåga att ge huden ett ”plumpat” och riktigt återfuktat och mer ungdomligt utseende. Den hjälper till att fylla ut huden vilket skapar ett mer lyft och ungdomligt utseende.

Låter lyxigt eller hur! Gjorde inte någon Hollywoodfru ansiktsbehandling med guld någon gång?

Kolloidalt guld låter spännande. Kolloidalt silver känner jag ju väl till, men inte guld.

Jag rådfrågade min hudvårdsexpert Kaisa i alla fall, hon kände till märket och sa att det var väldigt ”tekniskt” och rent. Ska bli mycket intressant att prova. Känns som min hud behöver det i det här eviga vintermörkret. Kommer inte ens ihåg när jag var utomhus sist…. Och kommer förmodligen inte ha råd att göra Skinboosters igen innan jul, som jag hoppats på.

Men nu blir det guldmask! 😀 Idag var det 40% rabatt på den i Skincitys julkalender, alltså 473 kr istället för 789 kr.

Nu hoppas jag på en gyllenglänsande, ungdomlig hud!

gyllene-hud

 

.

♥♥♥