elsa-frost-klanning

*Suck* – EN enda grej önskar Leah sig till julklapp och det är en Elsa-klänning från Frost. Jag tyckte jag var ute i jättegod tid men upptäckte till min fasa att de är ju slut praktiskt taget överallt. Har ni något tips?

UPPDATERING: Jag är bönhörd – min kära kollega Frida köpte en i London åt mig. Dock fanns det bara i storlek 104, så jag hoppas och ber till Gud att den passar. Hon är ju mer 110 nu, men den kanske passar ett tag i alla fall. Tills jag hittat en större storlek. 🙂

Jag HAR beställt en till, från en sida i England – en lite annorlunda variant med ljus och grejer. MEN de levererar inte just den till Sverige (gaaahhh!) så nu har en snäll barndomskompis som jag typ inte haft kontakt med på 30 år engagerat sig så jag kan skicka paketet till henne i England och så ska hon skicka det till mig sen. Men det strular med leveransen så jag tvivlar starkt på att paketet hinner komma fram till jul…

Det har ramlat in tips från alla håll och kanter till min glädje, och Elsa-klänningen finns faktiskt kvar på Disney Store – dock bara en lyxvariant för över 1000 kr. Men ändå. Vad gör man inte.

Sedan blev jag tipsad om en grupp på Facebook som heter Jonas Pryl & Presentshop, som har för typ 170 kr styck. Här är kvaliteten och äktheten mycket tvivelaktig. Men – man vet ju aldrig.

En kompis rapporterade att det finns massor på Freeport i Kungsbacka. 440 kr kostar de där.

Och så finns det ju en hel uppsjö Elsa/Frostklänningar på Tradera. I mängder av olika varianter. De flesta skickas från Kina, men det funkar säkert bra.

Så nu vet ni – jag har förstått att det är många småbarnsföräldrar med samma panik som jag! 😉

♥♥♥