lady-gaga-tatuering
”Shit, en fotograf! Fort – hit med den där psykedeliska manteln och nåt djur. Och så en – en NOS av något slag. PRONTO!”

Jobbigt att vara kändis. Ena sekunden cyklar man omkring i godan ro på semestern utan smink och nästa är det dags att vara KÄNDIS igen. Och när ens gimmick är att vara urflippad och tokig så förväntas man vara det HELA tiden.

Efter att Lady Gaga tatuerat in ytterligare en ”hyllning till sina fans” (aka orden Mother Monster) i sin stubbiga armhåla häromdagen, så vispade hennes PR-team ihop ett par cirkuskreationer som hon kunde omkring Manchester och bli fotograferad i. Det kostar att ligga på topp. Blod, svett och konstiga hattar.

lady-gaga-tatueringartatueringar-armhalanlady gaga clown
Också i Manchester var Victoria Beckham som endast behöver göra något så mundänt som att åka tåg som vanliga dödliga (yes, really) eller le (nej, såklart hon inte gjorde!!) för att skapa kaos världen över.

Victoria-Beckham-bilder-2014VICTORIA BECKHAM TRAIN STATION

Vicky åkte till Manchester igår med hela sitt entourage för att vara med på öppningen av sin exklusiva butik i Selfridges. (Förmodligen INTE där Gaga köper sina kläder). Där orsakade hon minst sagt tumult då tusentals personer köade och trängdes för att få en skymt av henne.

victoria-beckham-kollektion-varuhusvictoria-beckham-manchester

Victoria har förresten också flera tatueringar, bl.a. på nacken och handleden. – Hnnes och Davids favorittatuerare heter David Malloy och bor just i Manchester. Kanske hon passar på att skaffa en Harper-tatuering nu när hon ändå är där? 🙂

♥♥♥