Statistics

Statistik är alltid intressant. Både i mitt jobb och privat på den här bloggen lever och andas jag statistik varje dag. På jobbet är det A och O att kolla sökord, återkommande besökare, bounce rate etc., här är det mest kul att se vilka inlägg som läses mest.

Därför blev jag lite förbryllad när jag såg att det här gamla inlägget plötsligt sköt i höjden de senaste dagarna. Varför i allsin dar? Jag kollade Googles sökord och nej, ingen hade sökt på något som hade att göra med ”Angelina otrogen med Billy Bob”. Ingenting i nyheterna heller.

Till slut såg jag att jag hade fått flera tusen referrals från den här sidan – och inte blev jag klokare när jag gick in där heller. Någon vandringssägen om en äkta mans svar på sin frus avskedsbrev. Wtf har det med mig att göra tänkte jag? Något dåligt skämt om skilsmässan eller?

Nejdå, till slut såg jag att de bara använt en gif av Brad Pitt och krediterat mig… Därav alla tusentals klick. Ingenting jag hade skrivit om alltså. Haha, ja så kan det gå.

brad-pitt-bitterblondin

♥♥♥