Ja, det tog inte lång tid. Hela världen och hans moster publicerade bilder på George Clooneys och Amal Alamuddins bröllop idag. Både Hello, People, Vogue och The New York Post för att nämna några stoltserade med tusentals bilder på Amals brudklänning och miljoner detaljer om bröllopet.

Amals brudklänning var skräddarsydd av Oscar de la Renta, George bar Giorgio Armani, hans manschettknappar hade hans namn ingraverat på arabiska (present från Amal), 100 gäster från 30 länder var närvarande, den fula tårtan var lika stor som George Clooneys ego, Brangelina var inte där för att inte överskugga brudparet de måste ”jobba” och de gifte sig i Italien för att de träffades där. Amals mamma berättade för People om bröllopet och det vackra citatet var säkert inte alls skrivet av George Clooneys PR-team:

“George och Amal strålade av kärlek hela kvällen. Bröllopet var så otroligt speciellt – det var legendariskt. Dessa tre dagar – vännerna, familjerna, atmosfären, allting – kommer att leva kvar i mitt minne för resten av mitt liv.”

Hennes klänning är lite lik prinsessan Madeleines.

Bröllopet kostade 100 miljoner kronor (!!) och George och Amal kommer inte att använda alla pengar de fick för bröllopsbilderna till att betala för det, för de skänker allt till välgörenhet.

Så nu börjar nedräkningen till Clooney Jr. Vad tror ni om nedkomst juni 2015?

Nästan göteborgshumor på det här löpet eller vad säger ni? 😀

♥♥♥