Jag är ingen frukostmänniska, jag är så morgontrött att jag nästan aldrig hinner äta någon frukost hemma. Om Mike lämnar barnen och jag kommer upp i någorlunda tid så brukar jag dock mixa ihop en nyttig smoothie. Jag har nästan alltid banan och äpple i färdigskurna småbitar i frysen, då är det bara att ta en näve och lägga i mixerskålen. Sedan brukar jag ta det jag har hemma, oftast en ”puck” fryst spenat, mandel-ris- eller havremjölk, ett ägg, avocado m.m. I morse gjorde jag denna knallrosa vitaminboost: smoothie på rödbetor, frysta vinbär, äpple, banan, ett ägg, en selleri, frysta jordgubbar och en tesked Chlorella som ska hjälpa till att rensa ut tungmetaller ur kroppen. Det behöver jag efter den här helgen i Stockholm… ja efter hela sommaren ;-). Den blev faktiskt mycket söt och god – t.om barnen drack varsitt glas!

♥♥♥