[Blind Gossip] På Jimmy Kimmel Live nyligen klagade Kim Kartrashian över några gäster som inte dök upp på hennes bröllop:

“Vi hade ett långt bord där alla skulle sitta och äta på bröllopet, och istället för placeringskort hade vi graverat in allas namn i marmorbordet. Så vi förklarade för alla att vi graverade in deras namn för att de är ingraverade i våra hjärtan och att alla där är så speciella för oss. Det värsta var att några tackade nej i sista minuten utan att berätta för oss och där var deras namn ingraverad i bordet.” (Ja hon pratar som en sömndrucken tvååring).

“Vem var det?”

“Jag vill inte outa någon. Det var någon. Vi försökte täcka namnet med vit färg men…”

“Det fungerade inte.”

“Nej.”

Eftersom Kim blandar singular och plural (som ni kan se i den transkriberade texten ovan) är det oklart om hon pratade om en eller flera gäster. Vem/vilka tror du det var?

Beyonce och Jay Z är väl den uppenbara gissningen men jag tror ingenting skulle förmå kändiskåta Kim att försöka fylla igen deras ingraverade namn på hedersplatserna med vit färg eftersom de är såååå speciella för henne och för alltid finns inristade i hennes hjärta.

Så jag gissar på lillebror Rob Kardashian som plötsligt lämnade Italien kvällen innan bröllopet efter ett bråk med Kim. Han är tillräckligt oviktig för att både bli övermålad från både bord och hjärta.

♥♥♥