[Blind Gossip] Den här vackra unga sångerskan/skådespelerskan har nyligen installerat ett par stora plastbomber på sin smala kropp. Varför? För att hennes av-och-till-pojkvän sagt till henne om och om igen: ”Inga killar gillar små bröst!” Ja, han är väldigt mogen…

Så hon skaffade implantat. Och nu ser hon mer ut som de prostituerade som han gillar och nu har han börjat sms:a henne igen.. så… mission accomplished?

Silikonbrösten är dock inte de enda som är för höga. Hennes doktor sa till henne att hon inte fick ta kokain på 72 timmar innan operationen. Hon lyckades inte med abstinensen hela tiden – men kom ganska nära. Tyvärr styrkte det bara hennes egna tro att hon inte behöver rehab, och hon kastade sig rakt ner i missbruket igen.

Selena Gomez och Justin Bieber?

Hon ser ju i alla fall betydligt bystigare ut på dessa bilder från nu i veckan jämfört med t ex ett halvår sen:

♥♥♥