Ja, New York Post summerade det bäst (ovan). Kim Kardashian och Kanye West inledde vägen till hennes tredje skilsmässa i helgen genom att gifta sig i ett antikt fort i Florens, Italien framför ett gäng Z-kändisar.

Varken Bey, Jay eller Anna Wintour dök upp. Beyoncé visade med all önskvärd tydlighet på sitt Instagram att hon absolut inte hade några andra åtaganden – hon bara ville vara varsomhelst utom där. Jag antar att brudparet och Jay Z inte lyckades hosta upp den summa pengar det ryktades att Queen B hade krävt för att nedlåta sig till att synas på ett sådant smaklöst jippo.

Det handlar inte om den där designern Rachel Roy som många tror (och ännu mindre om Rachel Zoe som hon som skvallrar på NRJ sa i morse, hihi) – utan mer om att paret Carters äktenskap är en affärsuppgörelse där båda har plikter att uppfylla sina delar av kontraktet. Som att uppträda på scen tillsammans, visa en enad front utåt för att skydda sitt varumärke, ställa upp på söta bilder med Blue Ivy då och då, etc. Men att umgås med ”trash” ingår INTE i kontraktet, enligt Beyoncé.

I vilket fall, så om ni tycker att varken Kim eller Kanye såg särskilt glada ut på bröllopsbilderna var det nog avsaknaden av lite äkta stjärnglans på bröllopet. Inte ens hennes bröder ville vara med – styvbrorsan Brody Jenner avstod eftersom hans flickvän inte var bjuden, och Sock-killen åkte hem före vigseln efter ett storbråk med bruden.

Och stackars Forte di Belvedere. Det byggdes för att skydda staden från avskum på 1500-talet och nu gifte sig själva avskummet i det. Skandalöst!

♥♥♥