Hissar är det nya svarta. Det är i hissen det händer!

Ännu en video på kändisar som gör bort sig i en hiss har dykt upp – och denna gång var Laura Jeanne Poon inte i närheten. Vad vi vet.

TMZ har läckt ut en övervakningsvideo från Metgalan i New York häromveckan – där Beyonces lillasyster Solange Knowles går totalt ghetto mot sin svåger Jay Z. Hon sparkar och slåss tills han kastar henne som en liten vante rakt in i famnen på livvakten.

Videon visar hur Solange plötsligt ger sig på Jay Z med sparkar och slag innan livvakten sliter undan henne. Beyoncé står stel som en staty utan att ingripa.

När trion kommer ut ur hissen försvinner Jay i en bil medan en stelt leende Beyonce hoppar in i en annan bil med sin syster.

Så många frågor. Vad hände? Varför slogs de? Var Solange full? Har Jay fått ytterligare ett oäkta barn? Fick hon inte låna Beyonces gravidkudde? Eller blev hon bara till slut dödstrött på Jays alla påstådda otrohetsaffärer med alla från Rihanna till Rita Ora (som båda också var på festen)?

♥♥♥