Idag tog vi med barnen till Borås Stadsbadhus för att vara lite duktiga föräldrar och inte slappa bort hela jullovet (utomhus går ju inte att vara överhuvudtaget, det är bara bedrövligt).

Barnen tyckte det var jätteroligt såklart. Men jag vet ju vad jag tycker om simhallar och det har inte förändrats det minsta kan jag säga. Trots att jag numera själv är småbarnsförälder.

Varför MÅSTE verkligen omklädningsrummen vara så bedrövligt vidriga och OVÄRDIGA?? Varför – med över 40 (!) miljoner som kommunerna spenderar på äventyrsbad och rutschbanor – kan de inte åtminstone lägga en tiondel på att skapa mysiga dusch- och omklädningsutrymmen där man inte måste trängas som en skock (nakna) får mellan de omöjligt trånga skåpen och stå i kö till de draperilösa (typ 5) duscharna? Varför inte skapa en trevlig miljö med varsitt bås, likt Lindex omklädningsrum, där man kan byta om i lugn och ro och ha sitt eget skåp och spegel och handdukshängare, samt duschar som man kan stänga om sig? Som man har i Spanien och överallt annars.

Nej, hade det inte varit för dessa disgusting omklädningsrum så kanske vi hade frekventerat badhusen oftare. Nu blir det väääldigt sällan.

Men trevligt var det ju. Förutom att min fiiina och INTE BILLIGA prickiga baddräkt från EvaNette gick sönder i vattenrutschkanan. GRRR!!! Scott ville så gärna åka, så jag fick gå med honom och väl framme (efter 15 minuters kö) så ångrade han sig… men så övertalade jag honom att vi kunde åka tillsammans och han nog skulle tycka det var roligt etc. Och så känner jag hur jag åker på något hårt så hela rumpan i baddräkten rispas upp. Usch vad ledsen jag blev! Jag har knappt använt den och har knappast råd NU att lägga 600:- på en ny baddräkt och hyser inga förhoppningar om att få den ersatt av Borås Badhus heller. Blää!

Sen blev det McD (jag vet, jag vet), en powerwalk i ösregnet, och pärla med Leah – hennes nya hobby. Varje vaken stund så pärlar hon. Jag vet inte hur många halsband och armband hon outtröttligt pärlar ihop. Fast ganska roligt är det ju 🙂

♥♥♥