Jag vet inte om det är någon av mina läsare som är intresserade av tonårsbandet One Direction.

(För er icke insatta är det som ett gäng brittiska Justin Biebers).

Chansen är nog större att några av er har BARN som är 1D-fans. Och i så fall kan ju följande skvaller vara till åtminstone lite glädje:

Den mest populära heter Harry Styles är 19 år och sångare, och ser ut, precis som de andra, som en liten mupp med tussigt hår. MEN skillnaden från Harry och hans bandmedlemmar är (tydligen, enligt kändisskvallret) att han är GAY och har ihop det med en av sina bandmedlemmar. (Vem kan jag inte hålla reda på).

Grejen med Harry är att hans PR-team är livrädda för att outa honom som bög och därmed förlora miljontals unga tjejfans i åldrarna 10-17 år. Ingen tween-tjej med hedern i behåll kommer ju lägga massa pengar på konsertbiljetter, skivor och påslakan med Harry Styles om Harry Styles är gay! Och den unga gaymarknaden verkar inte vara riktigt lika lukrativ för att satsa på den (ursäkta ordvalet).

I vilket fall så har One Direction ett extremt slipat PR management team som har satt i system att koppla ihop den unge sångaren med kända tjejer. Mest känd var Taylor Swift som för ett år sedan gick med på PR-förhållandet mot en stooooor del av kakan. Lesbiska modellen Cara Delevingne var väl ett inte riktigt lika lyckat kort, varför 1D-gänget kollade längre bort över Atlanten och fann Kendall Jenner – näst yngsta medlemmen i Kardashians PR-bordell.

Klockrent! Hela Kardashian-maskineriet tog emot förslaget med idel solskensleenden, öppna armar och lika öppna checkhäften.

Självklart är hela arrangemanget fake från början till slut. Harry och Kendall är inte ”ihop”. Och hans PR-team vill inte ens få hans unga fans att tro det heller. Istället är de så desperata att tvätta bort bögstämpeln att de vill marknadsföra sin unga stjärna som en playboy! Alltså kommer Harry-och-Kendall-grejen vara i rullning… medan Harry kommer att synas ute tillsammans med ett gäng ”okända” tjejer under hela ”förhållandet” och alltså låtsas vara otrogen mot sin fejkflickvän. Här är den första rapporten.

Fick ni med alltihop?

Ojojoj att få jobba med PR i Hollyweird… 🙂

♥♥♥