Tragedin som utgör den miserabla ”familj” som är Charlie Sheen, Brooke Mueller och deras 4-åriga tvillingsöner Bob och Max, bara fortsätter.

Medan Brooke alternerar mellan rehab och överdoser har Charlie placerat sina barn hos sin exfru Denise Richards. Hon må ha varit Heidi Fleiss’ mest lukrativa eskortflicka i början på 90-talet men Denise har verkligen visat alla att hon förändrats med råge. Att bara komma på tanken att överta vårdnaden om sin vidrige exmans två barn med en annan kvinna är väl mer än någon av oss skulle göra, handen på hjärtat.

Och barnen verkar ju ha hittat någon slags trygghet hos Denise – äntligen. Men det verkar ta slut nu. De oundvikliga psykiska ärren hos de små pojkarna blir knappast mindre och nu har Denise skrivit ett långt brev till socialnämnden om att hon inte längre klarar av att ta hand om barnen:

I Denises brev berättar hon att pojkarna är bortom all kontroll – Bob och Max glider ofta in i ett ”zombie-aktigt tillstånd” — de sparkar hennes hundar i huvudet oavbrutet utan att sluta och klämmer hundarnas huvud mellan sina händer medan hundarna gnyr av smärta. De går blixtsnabbt från att lugnt klappa hundarna till att försöka strypa dem. Denise säger då till pojkarna att de skadar hundarna och Bob och Max svarade att de ville skada och döda hundarna.

Våldet är inte enbart inriktat på djuren. Denise berättar att hennes tre döttrar – Sam, Lola and Eloise – är konstanta måltavlor. Flickorna har blivit strypta, sparkade i huvudet och magen, rivna, klösta, bitna, slagna med knytnävarna, och spottade på. En gång efter att pojkarna besökt Brooke kastade Bob en leksak i Sams ansikte så hårt att hon fick uppsöka läkare.

Från att Bob och Max började skolan i september har det varit problem. Framför allt Bob har slagit och sparkat både andra barn och lärare.

Denise säger att pojkarna även tagit sin egen avföring och kastat på en av hennes döttrar.

I brevet hävdar Denise att de värsta tidpunkterna är då pojkarna har spenderat tid med Brooke. När de kommer tillbaka från att ha besökt henne på hennes tillåtna besökstid är de fruktansvärt våldsamma och plågas av mardrömmar, efter att ha tvingats vara vakna till 4 på morgonen hemma hos henne. Läkare har ordinerat pojkarna psykologhjälp men Brooke har blockerat den möjligheten, berättar Denise.

Gud så hemskt. Föga förvånande, men så hemskt hur man verkligen kan förstöra två små liv. Jag hoppas både Brooke och Charlie förlorar all rättighet till kontakt med barnen på livstid.

Läs hela Denises gripande brev HÄR.

 

 

♥♥♥