Denna är en riktig klassiker och den står sig år efter år. Clarins Beauty Flash Balm använder du när du behöver ett snabbt ”skönhetslyft”, t ex när du sovit dåligt, ska ut på kvällen efter en lång arbetsdag, eller när ansiktet bara känns trött, svullet och hängigt.

Gör så här: Skölj ansiktet med iskallt vatten, torka och applicera Beauty Flash Balm. Du tar en mängd kräm stor som en enkrona i händerna, klappar försiktigt ihop och sedan liksom drar händerna över ansiktet och stängda ögonlock, inifrån och ut. Massera inte in utan bara ”svep” in ansiktet med balmen. Vänta ett par minuter – och voilá! Ansiktet känns och ser fräscht, piggt och uppstramat ut, och det håller hela dagen (eller kvällen). Den funkar. SÅ himla bra!

Just nu är det 20% rabatt på alla Clarinsprodukter hos Eleven.se så passa på att klicka hem den här mirakelkrämen nu!

♥♥♥