[CDAN] Dessa två har alltid haft ett av de mest annorlunda förhållanden i Hollywood. De kände knappt varann när de gifte sig och på grund av vissa omständigheter valde de att hålla ihop längre än de kanske normalt skulle. Han är en skådespelare och kommer förmodligen att vara en B-skådis för alltid. Han har den där speciella looken och det känns som att han har varit känd i hundra år. Hon är också skådespelare men snarare på C-status, trots att man känner igen henne direkt så fort man ser henne. Båda två har försökt att glida in mot filmernas värld men han har aldrig haft någon hit utanför televisionens värld. Han har haft väldig tur där.

Under sitt äktenskap har de haft sin beskärda del av gräl. De har dock aldrig riktigt funderat på skilsmässa, trots att de tillbringat större delen av tiden som gifta på skilda håll. Det var bara när hans beteende gick överstyr som de insåg att något måste göras – och även då så gjorde de allt för att skjuta upp beslutet. När han var otrogen – vilken var ofta – var hon för det mesta inte ens medveten om det, eller brydde sig inte. Hon har tagit mycket mediciner för att kunna hantera vissa saker hon har kämpat med hela livet, men inte berättat för sin man förrän efter de hade gift sig. Hennes första man klarade inte av hennes humörsvängningar utan lämnade henne.

Vår skådespelerska brydde sig inte om sin mans otrohet och så länge hon höll sig till rätt dosering av medicinerna så hade paret det faktiskt rätt bra. Inte jättebra, eftersom han alltid hade en eller två andra kvinnor konstant i sitt liv, bland annat en f.d. kollega. De senaste åren har skådespelerskan blivit allt sämre, inte jobbat särskilt mycket och när hon har gjort det så har hennes roller kraftigt reducerats pga hennes tillstånd. Hon har barn men får sällan tillbringa tid med dem själv. Du kommer dock aldrig höra honom säga ett enda ont ord om henne. Han kommer ta hand om henne för alltid och har alltid hjälpt till att dölja hennes tillstånd för media, och hon har alltid villigt skylt hans otrohet och vilda sexliv.

David Duchovny och Tea Leoni. Så det är därför han aldrig kommer göra sitt förhållande med Gillian offentligt. Han kommer – eller kan – aldrig lämna sin fru.

♥♥♥