20 februari 2013

Det är alltid trevligt när man kan umgås med sitt ex. Särskilt när man arbetar inom samma bransch och kanske t.om kommer att jobba ihop igen…. Hon är en A+ filmstjärna som dock lätt kan gömma sig trots sin kändisstatus. Hennes ex är en skugga. Hur han ens håller sig upprätt med tanke på hur lite han äter är anmärkningsvärt. Det måste vara all botox han injicerar som håller honom vid liv på något sätt. Medan hon definitivt är tillsammans med någon så svävar han in och ut mellan olika förhållanden. För två år sedan började de arbeta ihop med ett projekt som han behövde hjälp med. Hon kan aldrig säga nej till honom. Samarbetet ledde till telefonsamtal. Massor av samtal. Det tog ungefär ett halvår tills de sågs igen och mötet var elektriskt. De åt lunch på en restaurang i ett hotell, beställde drinkar och var i ett rum tillsammans innan förrätten. Trots att vår filmstjärna är väldigt diskret så är hennes ex lite mer pratglad och har låtit det vara känt att han har ett visst övertag mot henne, och att hon fortsätter ge honom pengar till sina projekt pga det. Hon har även sex med honom ungefär varannan månad. Senast förra månaden – tre gånger på en vecka. Pressen börjar få nys om det hela och det är verkligen häpnansväckande.

Angelina Jolie/Billy Bob Thornton

TEAM JENNIFERRRR!

♥♥♥