Idag spreds nyheten/ryktet/PR-storyn blixtsnabbt på nätet att Kanye West ska ha varit otrogen mot Kim Kardashian – under tiden hon har varit gravid.

En kanadensisk fotomodell vid namn Leyla Ghobadi har trätt fram och berättat att hon och Kanye har ”träffats ett flertal gånger”. Hon ”försökte motstå honom” så länge hon kunde, men när han avslöjade att han bara var med Kim för sin ”karriärs skull” – ja då smälte hon totalt och bjöd in honom till sin säng. Tydligen.

”Vi började hångla och innan jag visste ordet av var vi nakna och hade sex.”

Mh-hmm.

Jag tvivlar starkt på hela den här storyn. Det är någon Kardashian-tvist på den på något sätt. Typ planterad av Kris Jenner för att bespara sin äldsta dotter förödmjukelsen av att tvingas bli lämnad av sin bög-fästman som inte vill ha något att göra med vare sig henne eller bebisen. (De där bilderna på Kanye som smyger in på Kims baby shower? FAKE! Han dök aldrig upp.)

Så vad göra om man är PR-proffs ut i fingerspetsarna? Plantera en story om att Kanye varit otrogen (med en tjej) och ge Kim en chans att dumpa honom och spela offer. Igen.

För att inte tala om hur otroligt photoshoppad bilden på Kanye och Leyla ovan ser ut. Var är hans vänstra arm?? Flyter den in i hennes bröst?

♥♥♥