Så det ryktas att Beyoncé och Jay Z väntar sitt andra barn.

Så trevligt! Undrar om Beyoncé kommer att erkänna surrogatmamma den här gången eller om hon kommer köra hela resan med sin gamla gravidkudde igen. 🙂

I sin fejkomentär Life Is But A Dream, förnekade B kraftigt att hon skulle använt sig av en surrogatmamma till Blue Ivy:

“Ett dumt rykte, det mest löjliga rykte jag har någonsin hört om mig. Att tro att jag skulle vara så fåfäng. Jag respekterar mödrar och kvinnor så mycket. Att kunna få uppleva att ge ett barn till den här världen, det är något jag aldrig skulle ta för givet.”

M-hmmm… Fast enligt väldigt insatta källor är det dock precis så fåfäng som Beyoncé tydligen är. Fast om hon erkänner surrogatmamma till det här barnet kommer hon förmodligen att skylla på att hon inte KAN få barn.

Här och här kan ni läsa allt smaskigt skvaller om Beyoncés förra graviditet – och så den nya.

 

♥♥♥