För två veckor sedan skrev alla svenska tidningar uppspelt om att Tiger Woods och Elin Nordegren skulle gifta om sig, då de fotades tillsammans på en baseballmatch för barn.

Men riktigt sån tur har han inte, gamle Tiger. Nej, så fort det stod klart att hans exfru sedan i december i hemlighet dejtat 53-årige miljardären Chris Cline (inte att förväxla med pajasen från American Pie-filmerna), rusade Tiger ut från närmsta Hooters till sin agent och krävde en ny ”proper” tjej. Snygg. Helst blond. Och ung.

Tamtararam! In klev guldmedaljvinnande, nyskilda skidåkaren Lindsey Vonn, 28, och knep hans hjärta checkhäfte. Vilken lycka! Redan 2010 sa ju hon öppet att Tiger var hennes idol och att hon också var en ”sex addict”.

Sexmissbrukarna lät sig fotas när de lämnade varandras hem några gånger tills det var dags för Tiger att lämna följande kärleks- och känslofyllda (han är ju bra på sånt… NOT) meddelande på sin Facebooksida:

Den här säsongen har varit fantastisk och jag är glad över mina vinster på Torrey och Doral. En trevlig sak som har hänt är att jag träffat Lindsey Vonn. Lindsey och jag har varit vänner ett tag men de senaste månaderna har vi kommit varandra närmare och är nu ihop. Vi tackar er för ert stöd och för att ni respekterar vårt privatliv. Vi vill fortsätta vårt förhållande, privat, som ett vanligt par och tävla som atleter.

Ja, snälla, respektera privatlivet hos ett privat par som basunerar ut på Facebook att de är ihop, med en välplanerad photoshoot arrangerad av bådas PR-team. Kompletta med Nike-loggor och allt. Men det var snällt att vi fick ta del av de här äkta, känslosamma fotona. Vi behöver ju en bra bild att kunna rita en sicksacklinje i, när Lindsey jagar ut Tiger med en golfklubba efter att ha hittat honom på Hooters under en hög nakna porrstjärnor.

Vilka tror ni håller längst – de privata atleterna eller golddiggern och hennes miljardärsgubbe?

♥♥♥