Jag är inte särskilt intresserad av hela Kardashian-klanen, tycker mest att de är patetiska. Men i USA såg jag ett avsnitt av Kim & Kourtney Take Miami och där framställdes Kim Kardashian som en godhjärtad, ljuv medmänniska som ”led” av Kris Humphries‘ anklagelser mot henne för att hela deras äktenskap var fejk. (Vilket varenda människa begrep direkt.)

I vilket fall så frågade systrarna varför hon aldrig sa ”ett ont ord” om Kris och aldrig pratade om den bittra skilsmässan. (Jag kan inte alla juridiska termer men Kris vill dra Kim inför rätta på grunderna att deras äktenskap var en fraud – ett bedrägeri. Och gör han det så måste hon vittna. Familjen Kardashian har erbjudit honom 20 miljoner kronor för att hålla tyst och dra tillbaka stämningen, men han vägrar ta emot pengarna. Alltså torde det ligga något verkligt skandalöst bakom, för att han skulle tacka nej till en sån summa pengar.)

Kim svarade ljuvt och tårdrypande:

”Jag vill bara lägga allt det här bakom mig. Jag har gråtit i flera månader men nu vill jag bara förlåta och gå vidare.”

Jag tycker nästan mer illa om henne än om Paris Hilton.

Inside information har nu i alla fall kastat ett visst sken över vad det kan vara som Kris Humphries vet om sin fru – som hon och hennes mamma med alla medel vill stoppa allmänheten från att få reda på. I senare intervjuer har hon lipat om att det är för att ”skona bebisen” – men det är det absolut minsta det handlar om. Det Kim inte vill att allmänheten ska få reda på är att hon är en betald eskort – en überlyxprostituerad skulle man kunna säga.

Sheeraz Hasan heter en väldigt väldigt rik man, som har en förkärlek för att ligga med realitykändisar. Han startade kedjan Millions of Milkshakes för fem år sedan, som skulle hjälpa honom att träffa dessa realitytjejer. Rykten säger att han betalade stora summor pengar för att ha sex med Pamela Anderson, Lindsay Lohan och Paris Hilton. Ja, vad har han för smak egentligen kan man undra. Han flög dem utomlands och betalade dem generöst, i gengäld hade de sex med honom och ställde upp med att göra sina egna kändismilkshakes på något av hans hak.

Han nöjde sig dock inte med LiLo och Paris utan hade hela tiden siktet inställt på Kim. För ett och ett halvt år sedan flög han henne till Dubai och betalade hisnande 450,000 dollar för ett par nätter med henne. Alltså närmare 3 miljoner kronor. Mot att hon promotade hans milkshakes.

Kims ”momager” Kris Jenner åkte med henne till Dubai och njöt av lyxen medan hennes dotter fick jobba lite för pengarna. Detta hade väl inte varit något ovanligt för K-klanen om det inte hade varit bara några veckor in i Kims spitternya äktenskap med Kris Humphries. Han hade ingen lust att ha en lyxprostituerad till hustru utan bad henne att inte åka till Dubai. Det gjorde hon såklart ändå, och ett par dagar senare lämnade hon in en skilsmässoansökan.

Ni som följt serier(na) med Kim kanske minns det där avsnittet där hon sitter i en bil med sin mamma i Dubai och pratar om äktenskapet och bedyrar hur mycket hon älskar honom etc. Den här scenen visade sig senare vara fejkad – den spelades inte alls in i Dubai utan två månader senare i en studio i Los Angeles, den 6 december 2011. Kim ansökte om skilsmässa den 31 oktober 2011. Kris Humphries tänker ta upp den scenen i sin stämning för att bre på med bevisen över hur bedragen han blev. När avsnittet visades skrev han så här på sin Twitter:

“I can’t wait for the truth to come out! People will be surprised or maybe they won’t. #FCC.”

Här kommer Kim och hennes mamma Kris Jenner ut ur en studio i LA den 6 december 2011 - i exakt samma kläder som de hade när bilscenen spelades in

Här kan ni läsa manuset till den stela scenen, som nu tagits ner från Youtube i väntan på rättegången.

Sheeraz Hasan driver även energidrycken Mr Pink som Lindsay Lohan gjort reklam för ett antal gånger. Häromdagen erbjöd han Lindsay 1,2 miljoner kronor för att åka till Dubai och promota läsken i tre dygn – all expenses paid. Dumma LiLo som ska vara GLAD att någon ens vill ha henne längre, tackade nej och sa att hon vill ha minst 3 mille. Nej tack, sa Sheeraz. För det priset kan han få en nykter Kim K. Igen. Och igen. Och igen. Jaså ni trodde att det var en engångsföreteelse? Sist Kim ”träffade” Sheeraz var i november 2012, i Kuwait.

♥♥♥