Foto: underbara Lotta Lillek

Hehe ja, jag fick i alla fall visa leg på Systemet igår! Vet inte vem som blev mest ställd, jag eller den unga tjejen i kassan. Jag blev garanterat gladast i alla fall, sånt är roligt när man är 38 år och känner sig sletnare än sletnast 🙂 Det sjuka är att varje gång jag handlar på Systemet känner jag mig FORTFARANDE som 17 och stod där darrande med mitt asdåliga falskleg som jag inte fattar hur någon kunde gå på. Precis som jag alltid blir lika nervös när jag går genom Tullen – för tänk OM någon lyckats smuggla ner något i min resväska så jag får 25 års fängelse. Så går man där och försöker se naturligt avslappnad och öppenhjärtig ut som att man inte har något att dölja, fast man inte har det heller.

Ja ja. Nu har jag använt Restylaneprodukterna från Stureplanskliniken i två veckor och jag ser alltså redan 18 år yngre ut. Ha! Nej, men de känns väldigt bra och sköna. Krämen kändes inte riktigt tillräckligt fet i början. Jag är ju van vid Decleórs Night Balm som är jättefet. Så i början använde jag bara Restylane-krämen på dagen, men nu har jag vant mig och använder den även på natten. Den kanske inte är lika fet men det känns att den ger rejält med fukt. Det känns också att den ”gör” något med huden – att den går in på djupet. Och bäst av allt – min känsliga eksemhud har bara reagerat positivt på kräm eller rengöring. So far so good!!

P.S. Just nu har Stureplanskliniken en tävling på Facebook där de efter 300 likes drar en lycklig vinnare som får en exklusiv goodiebag samt ett presentkort på 1000:-! Så in och gilla och tävla!! 😀

♥♥♥