Om du tror att det är LÄTT att låtsas dejta en annan kändis, så har du uppenbarligen aldrig låtsats dejta Kanye West eller Kim Kardashian.

Tydligen har K&K en resplan tjock som en bibel inför varje ”romantisk” resa. Varje gång de reser någonstans skickar de ut resplanen till varenda PR-byrå, nyhetsagentur och fotograf av rang.. Resplanen listar alla kläder som paret kommer att bära, och vilken tid på dagen och vilken designer det är. Det står tydligt var alla kläder kan köpas. Varenda klädesplagg har givits till paret gratis – ingenting har de betalt själva.

Där finns detaljerade beskrivningar över var och när Kim och Kanye kommer att besöka landmärken, affärer och restauranger och var de kan fotas för ”maximalt bästa bilder”.

Just nu är paret i Italien på en liten ”romantisk” visit. I torsdags hade de råkat dubbelboka två designers under samma kväll! Ingen var direkt nöjd över det – så Kim fick plötsligt byta kläder mitt under middagen och bar således en outfit på väg in och en annan på väg ut ur restaurangen. Givetvis twittrade hon också om varenda klädesplagg. Kim har ett helt Twitter-team som sköter alla uppdateringar åt henne, dygnet runt.

I resplanen står också all makeup, smycken och övriga produkter som paret använder och var dessa kan köpas. Hela produktionen Kim/Kanye AB styrs av en minifirma på 15 personer – de flesta betalda av Kanye. Otroligt vad vissa gör för att desperat försöka hålla sig relevanta och berömda.

♥♥♥