Jag använde hudvårdsmärket SK-II för flera år sen när min pappa köpte med massa produkter till mig från Japan. Suuuuperlyxiga. Älskade bl.a. deras Skin Signature Cream, som tydligen ska få en att se 4 år yngre ut på bara en månad, tack vare den unika ingrediensen Pitera. Minns inte om jag fick detta resultatet – men å andra sidan var jag ung redan då så jag hade kanske inte så mycket att jobba med 😉 Nu däremot, när jag ser Kate Bosworths strålande babyface-hud blir jag sugen på att börja med produkterna igen. I Sverige kan man endast (vad jag vet) köpa dem på Strawberrynet.

Kate är nytt ansikte för SK-II sedan september och här är hon på deras nya hudvårdslansering i Sydney tillsammans med vindögde fästmannen Michael Polish.

Ni har väl förresten hört skvallret om Kate Bosworth? Att hon hade en affär med Coldplays Chris Martin för massa år sen – ja, under tiden han var med Gwyneth – och att Gwyneth förlät Chris men svor att hon aldrig skulle förlåta Kate. Därför kallade hon in alla sina allierade i Hollywood som unisont gav Kate kalla ryggen och stängde ute henne från Hollywoods innekrets för all framtid. Kate Bosworth blev en paria i Hollywood och trots förhållanden med stjärnor som Orlando Bloom och Alexander Skarsgård har hon aldrig lyckats ta sig tillbaka. Hell hath no fury like Gwyneth scorned 🙂

♥♥♥