Oj jag har ju inte bloggat om min spa-vistelse i helgen. Det kommer snart 🙂

Hotelspecials SpaWeek-deal tog slut på nolltid som vanligt, men nu har de ett specialerbjudande på Falkenberg Strandbad där man kan få ett Ivory Exclusive-paket för 950 kr per person:

Ni välkomnas med en introduktion om er vistelse i The Retreat Club, för att sedan ledas in i spaavdelningens upplevelsedel. Där får du i en och en halv timme ta del av sparitualer från hela världen. Här gör ni behandlingar på varandra (retreat yourself), allt från fotbad, basturitual, Hamam, Rasul, isskrubb till en oljebehandling.

I detta paket ingår också en totalavkoppling i spaavdelningens eldrelaxrum. Där ligger du i en skön säng med en enorm öppen spis framför dig och bara låter tankarna flyga iväg. Avslutningsvis njuter ni av den varma poolen, som har en överväldigande utsikt mot havet. Låt havets vågstänk slå mot ditt ansikte när du ligger i 38 gradigt vatten.

Hela paketet tar ca 3,5 timmar.

Paketet inkluderar en Sparitual Ivory, 3-rätters middag, övernattning i dubbelrum Superior samt frukostbuffé. Gäller helger 21 september – 15 december. Passa på att fly höstmörkret och boka snabbt innan det tar slut! 🙂

 

♥♥♥