Det här är ett tragiskt och inte det minsta kul Gissa vem-skvaller och jag vet inte om jag skulle lagt upp det om det inte orsakat sånt enormt rabalder på alla skvallersidor i USA de senaste veckorna. Eller varför inte egentligen? ALLT är ju inte rosa och roligt bara för att det är kändisskvaller :-). När jag nystat vidare i det här har jag hamnat i en del obskyra skvallertrådar. De handlar om den okända sidan av Hollywood, om pedofili och det systematiska utnyttjandet av barnskådespelare. Några riktigt tunga namn dyker frekvent upp i de där trådarna… ganska chockerande. Svårt att avgöra sanningshalten i det men en av dem daterade tillbaka så långt som 2002 och där berättades det om Tiger Woods och hans porrstjärnor, spelmissbruk och strippor och detta var ju såklart lååångt innan skandalen blev offentlig 2009. Många tar upp de två Coreys hemska öden, som ju Corey Feldman berättade om sent som i januari. Så jag ska läsa vidare och återkommer med referat.

I alla fall, här är skvallret:

[CDAN] Den här f.d. B-skådisen från en stor TV-serie för ett par år sedan, verkar numera bara sväva omkring utan mål i livet och fladdra från kille till kille. Hon kommer från en trasig barndom där hon misshandlades regelbundet. Hennes pappa brukade slå henne och sen hoppa i säng med henne. Hennes mamma tittade åt andra hållet eftersom hon blev misshandlad själv och inte ville provocera. Skådespelerskan som fortfarande är väldigt ung verkar bara välja pojkvänner som också är benägna att misshandla henne. Hennes senaste pojkvän (f.d. världskänd atlet men inte så känd i folkmun) gjorde slut med henne eftersom han var rädd för att slå ihjäl henne. Hennes nye kändiskille slåss inte lika hårt, men han verkar älska det. Antagligen får han ut sin ilska eftersom han fortfarande är i garderoben.

Alla svarar samma sak: Hayden Panettiere. Ni vet den blonda söta cheerleadertjejen från Heroes. Detta är tydligen en av de ”väl bevarade hemligheterna” i Hollywood. Jag minns när jag såg en bild på henne festandes med Paris Hilton 2006. Det var första gången man såg henne efter hon var barnstjärna i bl.a. Remember the Titans. Redan då tänkte jag att hon var ute på hal is. Sen blev hon ihop med Milo Ventimiglio från Heroes, som var allmänt känd för att vara våldsam mot sin förra tjej Alexis Bledel (Gilmore Girls). Men sen verkade Hayden ändå rätt långt ifrån hela den där partyscenen och började rädda valar istället för att knarka med Lindsay Lohan. Men i själva verket ägnade hon kanske sig åt att bli sönderslagen av diverse pojkvänner då. Tragiskt. Det dök väl upp några bilder på henne i bikini med stora blåmärken på kroppen om jag inte minns fel.

Den f.d. killen som var rädd för att slå ihjäl henne är boxaren Wladimir Klitschko och hennes nuvarande pojkvän är Scotty McKnight, amerikansk footballspelare i New York Jets.

Haydens mamma Leslie ansökte om skilsmässa i januari 2012, tre år efter att pappa Panettiere arresterades för hustrumisshandel.

Skvallret om Hayden verkar bara vara toppen på ett isberg. Framför allt för att en kommentator som påstår sig vara en kändis bekräftade Hayden-storyn till 100% och även hävdade att Leslie Panettiere till stor del ligger bakom exploateringen av sin dotter.

Denne ”kändiskommentator” ryktas vara Robert Downey Jr. Han även har outat flera andra sex- och pedofiliskandaler i Hollywood – tunga namn som George Clooney, Sean Penn, Cindy Crawford, Ryan O’Neal och P Diddy.. Här kan ni läsa mer om det. Fortsättning följer…

♥♥♥