Gissa vem!

[HollywoodDame] Denna blivande kändismamman behandlar sin kropp som en soptunna. Hon äter hämningslöst vad hon vill. Viktökningen är uppenbar men allt är en del av en utstuderad plan. Hon har redan skrivit kontrakt med ett viktminskningsföretag och kommer att visa upp sin smala och vältränade kropp snabbare än någon hinner säga ostbåge. Hemligheten bakom den fantastiska viktnedgången kommer dock inte vara bantning och träning – utan plastikkirurgi. Just nu diskuterar hon med sin manager om de även ska göra en bröstförminskning som grädde på moset. Hon kommer mycket snart ”få värkar” och åka in på BB… men i själva verket har hon ett planerat kejsarsnitt.

Vem kan det vara annat än vår kära Jessica Simpson. Att hon signat med Viktväktarna blev känt långt innan hon ens bekräftade graviditeten. Jag vet inte vilket jag tycker låter rysligast; att hon planerar två stora ingrepp som kejsarsnitt OCH bröstförminskning samtidigt som en liten bebis – fy vilken smärta!! – eller att hon diskuterar sina bröst med sin manager som ju såklart är hennes läskige pappa. Ryyys. Oh well. Det är lååångt ifrån det värsta jag nyligen läst om Jessica Simpson, ojojoj. Men det är en annan historia – ingenting som lämpar sig för denna rumsrena blogg :-).

I vilket fall verkar det som att Jess kommer föda närsomhelst nu då, förmodligen denna vecka eller nästa. Att hon får en dotter som ska heta Maxwell har hon redan berättat.

♥♥♥