För tre år sen fick L’Oreal massa skit för att de photoshoppat Beyoncé från svart till vit. Och nu verkar miz B vara på gång igen. På sin nya promobild för sitt senaste album 4 (tagen innan sångerskan blev ”gravid” förra året) visar Beyoncé upp sig i svart nätbikini, blont hår och betydligt ljusare hy än normalt.

Enligt Daily Mail KAN den ljusa huden vara ett resultat av ljussättningen i studion. Men de påpekar också att Beyoncés pappa, Matthew Knowles, övertalade sin dotter att börja använda hudblekningsprodukter när hon var väldigt ung, för att vara den ”vitaste av tjejerna i gruppen Destiny’s Child”.

Det låter ju helt horribelt tycker jag. Jag menar, vad är det här, 1930-talet eller? Beyoncé som jämt sjunger om självständiga kvinnor etc. så gömmer hon sig själv bakom massa peruker och lösmagar och ljussättningar och Gud vet allt. Det är klart att hon är 100% medveten om hur hon framställs. Hon har full koll på alla fotograferingar, stylingar och ljussättningar. Skäms hon för sin hudfärg?? Jag tycker hon är mycket vackrare och mer exotisk som mörkhyad.

Vad tycker NI?

..

♥♥♥