Apropå hemligt kändisskvaller, för någon månad sedan dök det upp ett ”blind item” som handlade om ett kändisbarn i en kändisfamilj som hade fler kända kändissyskon och som det framkom INTE var äkta dotter till kändispappan. Den mest populära gissningen där var Khloe Kardashian, ni vet hon den yngsta och största av de påfrestande systrarna.

Tydligen ska deras mamma, Kris Jenner, varit otrogen någonstans mellan barnafödandet och haft en affär under tiden hon var gift med O.J-advokaten Robert Kardashian. Drygt ett år senare föddes Khloe. Och några år senare skilde sig Kris och Robert. Kris gifte om sig med Bruce Jenner och fick lite fler barn, och Robert gifte om sig två gånger.

Nu talar både hans exfru och hans änka ut om ”hemligheten” och bekräftar att Khloe inte är Robert Kardashians barn.

”Khloe är inte hans dotter — han berättade det för mig efter vi hade gift oss. Han bara tittade på mig och berättade det som att det inte var något särskilt. Han sa, ‘Khloe är inte en äkta Kardashian.’ Och jag sa…’OK,’ och det var allt.”

”Khloe pratade om det hela tiden. Hon liknande ingen av de andra. Hon var lång, hade annorlunda kroppsform, ljust lockigt hår. Såg inte alls ut som de övriga tre barnen. Robert misstänkte att hon inte var hans – precis som vilken normal man som helst hade gjort om deras fru var otrogen. Men han övervägde aldrig ett DNA-test. Han älskade henne väldigt mycket.”

Robert Kardashian dog i cancer 2003. Tragiskt att Khloe först förlorade sin pappa, och sen förlorar honom en gång till när hon får reda på att hon inte var hans äkta barn.

Fast det var han ju. Om han älskade henne väldigt mycket trots att han visste att hon inte var hans och uppfostrade henne som sin egen, så är han ju hennes pappa. Punkt slut. Vem som helst kan sprida sina gener vidare men det krävs något extra för att ge en sån kärlek.

Med det sagt så ska det bli intressant att se hur Kris Jenner och hennes muppklan lyckas mjölka pengar ur den här storyn. För det kommer de, var så säkra. Det behöver de nu, när Kim Kardashian blivit ersatt av en hund och allt. All publicitet är bra publicitet – så länge de stavar ens namn rätt, eller hur?!

Själva kunde de inte ens stava Khloes namn rätt på det här gamla familjejulkortet 🙂

..

♥♥♥