Det surras mycket om en viss blivande kändismammas FEJKADE graviditet just nu. Här är två inlägg från Blind Gossip, först om själva kändismamman:

Detta måste vara den mest fantastiska graviditet någonsin! Växande och krympande magar. Bröst som sväller upp och sen blir platta. Magproteser som floppar hit och dit!

Allt det här skådespelet är rentav utmattande, och har inte alls varit så övertygande som hon hoppats. Därför kommer ”Floppy” att hålla en låg profil den kommande månaden.

För hon är inte gravid på riktigt – men en liten bebis kommer hon att få snart. Floppy har varit väldigt upptagen bakom kulisserna med att skaka det där bebispengaträdet! Lite får hon casha ut med (t ex betalning till professionella läkare som kommer att bedyra att de närvarade vid födseln) men mycket, mycket mer pengar kommer att strömma in.

Hon kommer tjäna pengar på den uppdiktade historien om förlossningen (som kommer vara kejsarsnitt för den riktiga mamman men “vaginal” födsel för Floppy). Och så mer pengar när hon säljer bebisbilderna. Och storyn om hur viktigt hon tycker det är att ”amma”. Och hur hon tappade alla ”bebiskilona”. Och så bilderna på hennes fantastiska kropp – utan några som helst bristningar – helt och hållet uppnått med hård träning och nyttig diet. Och hur otroligt snabbt hon kom i form igen och tillbaka till jobbet. Vilken kvinna! Japp – det finns mycket pengar att tjäna på den här bebisen och Floppy kommer att mjölka det för allt det är värt.

Och sen om surrogatmamman:

Hon togs in till USA från utlandet och talar bara spanska (eller portugisiska?). Hon har ett barn i dagisåldern. Hon ser bra ut, är mellan 25-30 år, har tjockt mörkbrunt hår och ljust brun hud. Man skulle antagligen inte lägga märke till henne på gatan. Men det spelar egentligen ingen roll hur hon ser ut, eftersom hon bara är en Surrogatmamma åt en bebis som är en genetisk kombination och de blivande föräldrarna.

Surrogatmamman bor för tillfället på Lower West Side Manhattan med sitt första barn i en mycket fin lägenhet – betald av paret. Hon är inte gift och känner egentligen ingen i New York, men skulle gärna vilja stanna där när födseln är klar. Surrogatmamman är väl omhändertagen av personal dygnet runt, och det finns alltid en läkare och en sköterska i närheten. Hon är i nionde månaden och betydligt större än den blivande mamman, som bara låtsas att hon är gravid.

Just det – mamman var mycket väl fysiskt kapabel att vänta barn – men ville inte ”förstöra” sin kropp.

Låter helt bisarrt, eller hur? Bisarrt och extremt osmakligt. Men knäppare saker har väl hänt i Hollyweird. De kändisar som är höggravida just nu är Beyoncé, Hilary Duff, Jennifer Garner och Jessica Simpson. Jag vet ju vem JAG tror 🙂

Sååå vad säger ni, OM nu ryktena är sanna?

♥♥♥