Ännu ett ”hemligt” kändisbarn!

Detta har det ryktats om i evigheter och det har varit en välkänd hemlighet sedan 2007 i Hollywood att Jay Z har ett utomäktenskapligt barn.

Det var för 9 år sedan som Jay Z – eller Shawn Corey Carter som han egentligen heter – hade en affär med fotomodellen Shenelle Scott. (Alltså ungefär samtidigt som han blev ihop med Beyonce, de träffades ju 2002). Shenelle dansade i en av hans rapvideos och blev gravid, men låtsades att hennes pojkvän var pappan till hennes son. Han anade dock oråd när den lille pojken inte liknade honom alls. Ett DNA-test visade att pappan var Jay Z, så när Shenelles pojkvän sparkade ut henne och bebisen så köpte Jay dem ett stort hus i Trinidad, där hon kommer ifrån. Han betalar även underhåll och har gjort det i alla år. Det sägs även att han gav henne en miljon dollar för att hålla tyst om hela historien – vilket hon har gjort.

Enligt källor har Jay Z varit en ”bra pappa” och engagerat sig i sonen, som t.om synts ute med Rihanna!

Den som har pratat bredvid mun nu är pappan till Shenelles expojkvän, som berättar för tidningen Star om Jay Z:s hemlige son.

Tydligen så blev Beyonce topp tunnor rasande när hon fick höra om barnet, men stod ändå vid sin mans sida och verkar ha accepterat situationen.

Det skulle nog varit ännu känsligare om hon varit gravid när hon fick reda på det. Som det är nu känner hon väl att ingenting kommer komma emellan henne och Jays kärleksbarn som kommer födas i vinter. Deras lilla dotters namn sägs bli Princess Camelessa 🙂

...