Förra veckan firade Tom Cruise och Katie Holmes sin femåriga bröllopsdag. Tänk att det har gått mer än fem år sen Tom hoppade i soffan hos Oprah och skämde ut både sig och hela sin familj.

Och enligt elaka men ändå ihärdiga rykten så firade Katie även att halva tiden av hennes kontrakt nu har gått.

Ja, spekulationerna kring TomKat har varit många. Framför allt ryktas det att Katie skrev på ett kontrakt som gick ut på att hon skulle gifta sig med Tom och ge honom ett barn och leka lyckligt äktenskap med honom i 10 år.

Varför? Tja det florerar lika mycket gayrykten om Tom Cruise som om John Travolta i Hollyweird. Fast kanske ännu mer psycho-rykten. Visste ni att Christian Bale utgick ifrån Tom Cruise när han spelade in American Psycho?

”Toms vänliga attityd och iskalla ögon utan någonting bakom var en klar inspiration för rollen som Patrick Bateman”, har regissören Mary Herron sagt.

I gengäld skulle Tompa ge Katie obegränsat med ekonomiskt stöd och hjälpa henne från Dawson’s Creek-Joey till att bli en megastjärna. Kontraktet, som är över 100 sidor långt, sägs vara värt 4 miljarder kronor! Myyyycket pengar för en nybliven singel, harvande ung skådespelerska.

Det Katie kanske inte räknade med var att Tom och Scientologikyrkan skulle ta över hela hennes liv. Precis som Nicole Kidman före henne. När skilde sig Tom och Nicole? Just det, efter 10 år 🙂 Och varför träffar Nicole aldrig sina och Toms barn? För de ingick i kontraktet.

Men de senaste två åren har Katie ändå sett lite gladare ut. Har hon kanske fått påökt? Eller förhandlat till sig vårdnaden om Suri? Hoppas det!

Men nu är det i alla fall nedräkning – MINDRE än 5 år kvar! Wohoo!

♥♥♥