Ja, prinsessan Madeleine lyckades till slut knuffa ner storasyster från löpet efter att det uppdagades att hon gick på bröllop i helgen… och ”träffade” sitt ex Jonas Bergström med nya flickvännen Stephanie af Klercker!

Skandal, skandal!

Det var Dag Werner och Natalie Rosta som gifte sig, båda barndomsvänner till både Madeleine och Jonas. Madde var där med pojkvännen Chris O’Neill och Emma Pernald, Carl-Philips ex. På videon ovan kan ni se Madeleine skymta förbi som tärna, och i folkklungan ser man Jonas och Stephanie. Inte direkt något ”möte” alltså. Men ändå. De tog sig ju dit i alla fall. Annat var det tydligen med Carl-Philip som avbokade i sista sekund för att hans Sofia Hellström ”inte ville träffa Emma”. Piiiiinsamt dålig stil! Man avbokar INTE ett bröllp dagen innan av en sån idiotanledning! (Fast den verkliga anledningen var väl säkert att Madeleine hotat att hoppa av som tärna om hennes hatobjekt Sofia dök upp.)

Extremt stelt bröllop verkar det ha varit i alla fall… ingen säger ett ljud 🙂

Chris O’Neill ser riktigt, riktigt obehaglig ut…

 

Bilder från Svenskdam.se

♥♥♥