Ojdå!

Ding! Ding! Ding!

Inte nog med att Elin Nordegren tvingades gå igenom den största förnedringen man kan tänka sig, inför hela världens blickar, när hennes man Tiger Woods visade sig ha varit notoriskt otrogen under hela deras äktenskap.

Nu visar det sig att den ”värsta” älskarinnan av dem alla har varit på hennes nya kille också!

Rachel Uchitel, som var ihop med Tiger när skandalen bröt ut, var även tillsammans med Jamie Dingman. Samtidigt som hon var med Tiger! När Rachel valde golfproffset över investeraren skojade Jamie och sa: ”Det är OK. Jag tar hans fru, Elin.”

När skandalen blev offentlig i november 2009 bodde Jamie och Rachel ihop i Miami. Det var där som Playboymodellen Jennifer Madden hörde allt om Rachels affär med Tiger Woods.. och ringde National Enquirer!

Vem kunde ana att Elin och Rachel hade så lika smak i män. Men Elin MÅSTE ju ha anat oråd när hennes nye miljardärs nedre regioner stank av golddigger, Tiger och Ambien.

Fortsättning följer…

...

♥♥♥