Blev du också stum av beundran när den här stilrena och klassiska skapelsen dök upp på det brittiska bröllopet, med prinsessan Beatrice under sig?

Nu kan den bli din. Sarah Ferguson som grät ut hos Oprah över att inte få en inbjudan nyligen, berättade att Bea ska auktionera ut saken på eBay och ge vinsten till Unicef och barn i nöd. Behjärtansvärt! En ny Philip Treacy-hatt går på drygt 30 000 kr, men om den blir dyrare eller billigare när den säljs begagnad återstår att se.

Jag funderar på att lägga en hundralapp och dyka upp på Sofia & Johans bröllop i Falköping i sommar med den. Vad tror ni? 🙂

Har inte sett den på Ebay ännu men så fort jag hittar den lägger jag såklart upp auktionen. I väntan på det kan ni kolla in den här Facebookgruppen tillägnad Beatrice och hennes hatt 🙂

Särskilt den här bilden är ganska slående!

UPPDATERING: Här hittar du annonsen på eBay med auktionen av Beas hatt. 51 425:- ligger den på för tillfället… budet är lagt av Duncan Bannatyne från Dragon’s Den, som även är Unicefambassadör. Någon som vill buda över? 🙂 Du har fram t.om den 22 maj på dig.

.

♥♥♥