Man är inte stor när man får plats under sin snuttefilt 🙂

I morgon fyller Leah Jolie två veckor, då ska vi till BVC och kolla så allt är bra, att hon går upp i vikt ordentligt etc. Hon äter som en häst så det borde hon ha gjort 🙂

Hon sover ganska mycket, typ hela dagarna. Sedan vaknar hon till och vill bli omkringburen hela kvällarna. På nätterna äter hon vid 23, 01, 04 och 08 ungefär. Ganska OK ändå. Med Scott ammade jag varannan timme I EN TIMME, nätterna igenom. Puh! Men nu får ju Leah bröstmjölk på flaska så då får hon i sig mer på en gång och blir väl mättare och sömnigare antar jag. Ibland får hon även ersättning på natten, det är ju också mer mättsamt.

Det är så underbart att ha slutat med amningen så det finns inte! Nu sitter man iofsg och pumpar, pumpar och pumpar som en galning men hellre det än den där outhärdliga smärtan som aldrig går över. Jag vill ju njuta av Leahs första tid, inte minnas den som ett långt lidande. Nu mår jag ju inte dåligt när hon får mat utan kan njuta av de stunderna istället! 😀

♥♥♥