Vi har fått 14 nya kändisar i Hollywood – eller, ja, i hela USA faktiskt, de verkar ju spridda lite överallt. På bara två veckor har Rachel Uchitel, Jaimee Grubbs, Jaime Jungers och Tiger Woods övriga harem blivit hett villebråd för paparazzin.

jaimee grubbs paparazzijamie jungers stripper
Jamiee vs Jamie

Jaimee Grubbs verkade njuta av att befinna sig i fotografernas blickfång utanför en nattklubb i Los Angeles häromkvällen. Inne på nattklubben fanns dock nr 5, Jaime Jungers vilket förvandlades till en något obekväm situation då den blonda strippan försökte närma sig den mörkhåriga strippan. JJ försökte prata med JG som resolut vände sig om och bad henne ”dra”.

Woooo catfight! Klorna är ute! När får vi se en dokusåpa med Tigers 14 (eller hur många de nu visar sig vara) alla brudar?! Den ena verkar ju mer pantad än den andra – precis rätt virke för reality-TV 🙂

Theresa Rogers Tigers äldsta älskarinnaKan det vara Tigers dotter?

Den 14:e älskarinnan och sugar maman, 48-åriga Theresa Rogers håller på att förhandla om en okänd summa pengar med Tigers advokater. Enligt uppgifter ska det röra sig om dryga 1 till 3 miljoner dollar för att hålla tyst. Theresa är ju den enda som haft ett förhållande med Tiger både innan och efter han gifte sig. Så sent som förra veckan skröt Theresa om sitt förhållande med Tiger på en fest, utan att bry sig om vem som hörde henne.

Bl.a. ska hon ha försökt bli gravid med Woods. Tydligen var hennes man med på det (!) eftersom han inte kunde göra henne gravid. När Theresa till slut blev med barn berättade hon vitt och brett för alla att Woods var pappan, fast hon samtidigt hade ihop det med en serbisk basketspelare. Dottern som föddes 2003 var dock vit och hade inga yttre likheter med Woods, men inget DNA-prov togs någonsin.

Rachel Uchitel fortfarande i kontakt med Tiger

Den som fortfarande inte sagt ett ljud om Tiger-affären (hon fick ju 3 milj dollar för att hålla tyst), fast hon var den första som blev avslöjad, är Rachel Uchitel, den som Tiger verka gilla mest, åtminstone för tillfället. Och enligt alla källor är hon och golfproffset långt ifrån färdiga med varann. Han smsade med henne strax innan bilolyckan, vilket ju verkade vara den utlösande orsaken till att han överhuvudtaget satte sig i bilen och körde iväg.

Nu sägs det att Rachel har flugit till Florida för att vara nära Tiger Woods. De har fortsatt att smsa med varann under hela tiden, även direkt efter avslöjandena om Tigers otrohet kom under Thanksgiving. Han verkade totalt oberörd av rapporterna och skrev till Rachel att han ville träffa henne, samtidigt som han vädjade till sina fans genom halvmesiga bekännelser på sin hemsida om att han tar timeoff från golf för att fokusera på sina roller som make, far och person. T.om efter det var han i ständig kontakt med Uchitel och påstod att han skulle lämna sin fru för hennes skull. 34-åringen sägs dock vara äcklad över de 13 andra kvinnor han haft ihop det med. Fast det är väl inget som några miljoner inte kan fixa. 🙂

Jessica Simpson och Tiger omslag StarUmm… I don’t think so!!

Någon som däremot INTE verkar ha någonting med Tiger Woods att göra, trots alla tidningen Stars rapporter, är sångerskan Jessica Simpson. Det enda sanna i den historien är att hon träffade Tiger i juli 2009 då hon sjöng nationalsången på en golfturnering och att han festade med hennes dåvarande pojkvän Tony Romo. Allt annat är bara påhitt och Jessica tog till sin Twitter igår och skrev om hur chockad hon var över att bli inblandad i historien: ”Vilket skämt!! Jag kan inte fatta att jag är på omslaget på Star med Tiger Woods!!”

Elin skiljer sig från Tiger

Och Elin Nordegren sägs vara på G att ta sitt pick och pack och skilja sig från Tiger. Hon har dock ingen brådska menar flera källor utan kommer ta god tid på sig, samla bevis och lägga allt på bordet för att kunna casha in så mycket hon bara kan. Hoppas hon har ett stort bord! 🙂

Det ryktas att hon håller på att förhandla med Nikes ärkerival Puma om ett sponsorkontrakt, och vad som än händer så kommer hon knappast att gå arbetslös eller lottlös efter skilsmässan. Och blir hon det så är det ju bara för henne att sälja en intervju om livet som Tigers fru. Jag vågar inte ens spekulera i vad en sån intervju skulle vara värd just nu…

En sak är säker, vi lär inte få se Elin fläka ut sitt privatliv i nya Svenska Hollywoodfruar eller någon djurkalender i alla fall. Hon verkar inte intresserad av den sortens ”kändisskap”.

Mer skvaller och diskussion om Tiger blir det i morgon bitti i Rivstart. Tune in! 🙂

tiger woods önskar god jul

♥♥♥