Tigers nio älskarinnor

Gud vet hur många engångsligg älskarinnor Tiger Woods egentligen haft under åren. Hittills är i alla fall 14 kvinnor identifierade:

1.)    Rachel Uchitel

2.)    Jaimee Grubbs

3.)    Kalika Moquin

4.)    Cori Rist

5.)    Jamie Jungers

6.)    Mindy Lawton

7.)    Holly Sampson

8.)    Joslyn James

9.)    Loredena Jolie

10). Icke namngiven älskarinna nummer 10 är en fd servitris från Orlando som nu anlitat advokat.

11.) Icke namngiven älskarinna nummer 11 är en sexig brittisk TV-hallåa.

12.) Icke namngiven älskarinna nummer 12 beskrivs i en brittisk tidning som en ”sexgalen puma.”

13.) Julie Postle. Namngavs av sin expojkvän.

14. Theresa Rogers. Den som tillbringat längst tid med Tiger.

Den senaste, Theresa Rogers, beskrivs som en ”skönhet i 40-årsåldern” och är alltså äldst hittills av Tigers hoes. Hon är den enda som haft ett förhållande med honom både före och efter han gifte sig, och sägs ha spenderat de senaste fem åren av och till med golfproffset.

Och nu kommer de från alla håll och kanter. Helt plötsligt har Tiger Woods FÖRSTA flickvän valt att stiga fram i rampljuset! Tigers första flickvän Dina

Tigers highschool sweetheart är en Elin-lookalike som heter Dina Gravell-Parr. Hon träffade Tiger när hon var 17 och han 16 och de båda gick i Western High School i Anaheim, Kalifornien. Tre lyckliga år fick tonåringarna tillsammans, sedan gjorde han slut PER BREV, snyftar Dina genom ett strålande leende till Radar Online. Hon fortsätter att kvittra om liknelserna mellan henne och Elin Nordegren:

”Jag är en tvilling, precis som hon, min svärfar hetter Earl, precis som Tigers pappa och nu heter jag Parr i efternamn, som ju verkligen kan relateras till golf.”

Och så har hon två ben! Och en mun! Preciiiiis som Elin. Svim! 🙂

Men ångrar hon att förhållandet tog slut? Absolut inte. ”Jag ser på Elin och tänker att det kunde varit jag. Tack gode Gud att det inte är det.”

Tacka gode Gud att du inte är Rachel Uchitel istället. Tigers ”första” älskarinna har fått så många dödshot sedan avslöjandet att hon nu stängt ner sin Facebooksida.

♥♥♥