Rachel och Tiger hade Ambien sex

Tiger Woods’ älskarinna Rachel Uchitel skulle framträtt i en presskonferens i torsdags och berättat allt om sitt förhållande med Tiger. I sista stund avblåste hon den – inte för att Tiger skulle ha gett henne pengar för att hålla tyst, utan för att hon var rädd.

Enligt TMZ tog inte Rachel en cent från Tiger Woods. ”Detta handlade absolut inte om pengar,” säger en källa.

Anledningen ska istället ha varit att Rachel Uchitel är rädd och orolig över sin egen säkerhet, eftersom hon vet så mycket om Tiger, hans förhållanden med andra kvinnor, hans äktenskap och en hel del andra ämnen. Vad dessa ämnen kan vara framgår inte, men en sak kan vara det faktum att Rachel tidigare berättat för vänner och bekanta att hon och Tiger Woods brukade ta droger innan de hade sex:

”Vi brukade ha sex på Ambien. Du vet, man har helt galet sex på Ambien – man kommer in i en Ambien-dimma. Vi har galet Ambien-sex.”

Ambien är ett lugnande medel som används för att kortsiktigt behandla sömnsvårigheter. (Kanske därför Tiger ”snarkade” efter olyckan?) 🙂 Det ska Ambien sömnmedel Tiger Woodstydligen ”dramatiskt försköna” sexuell aktivitet direkt efter användandet. Tiger ska även ha nämnt sömnmedlet i ett av sina lustfyllda mail till Rachel:

”Jag drömde att vi var gifta och jag ledde turneringen. Jag kom hem, längtade efter att se dig, och såg dig i sängen med Derek och David. En del av mig tror att du skulle gilla det. […] Nu kan jag inte somna om. Min kropp är vaken men huvudet är trött. Behöver en Ambien.”

Derek och David refererar till två av Rachels ex – Derek Jeter (tidigare ihop med Jessica Biel) och David Boreanaz från TV-serien Bones. Om droganvändandet visar sig vara sant vore det förödande för Tigers straighta anti-drog image. Källan är dock snabb att framhålla att Rachel inte är rädd för Tiger, utan Elin Nordegren alla de människor som är inblandade i skandalen.

Det ryktas även att en fjärde kvinna – även hon cocktailservitris – nu gör sig redo för att berätta om sina sexuella eskapader med golfstjärnan. Enligt henne ska hon ha träffat Tiger 2004, när hon var 20 år, och ska ha inlett ett tvåårigt förhållande med honom. Servitrisen har redan anlitat en advokat.

Tiger har dock några supportrar kvar. Föga förvånande är en av dem Hugh Hefner:

”Den enda överraskningen i den här historien är, faktiskt, att folk ens är överraskade. Om du är en snygg kille, ung och frisk, är äktenskapet bara en bekvämlighet. Det är bra för att uppfostra barn, men föreställningen att monogami varar för evigt är bara en önskedröm.”

Så där har ni det – visdomsord från USA:s drömkarl nr 1 (om han får säga det själv) 🙂

Hugh Hefner stöttar Tiger

♥♥♥