Rachel Uchitel Tigers älskarinnakändisbilder Rachel Uchitel festar

Nu kommer fler och fler detaljer om händelserna som ledde fram till Tiger Woods’ kraschade karriär bil för snart en vecka sen.

Och enligt nya uppgifter höll Tiger och påstådda älskarinnan Rachel Uchitel på att smsa varann sent på torsdagsnatten på Thanksgiving. Elin Nordegren ska då ha konfronterat sin man och frågat vem han skickade meddelanden till. När han vägrade svara ska hon ha slitit telefonen ur handen på honom och ringt upp Rachel (alltså inte den andra slampan älskarinnan, Jaimee Grubbs, som tidigare påståtts). Efter samtalet började hon och Tiger bråka, telefonen gick sönder och tydligen ska även vissa saker i hallen i familjen Woods’ hem förstörts – så mycket att det inte gick att laga och det var därför som Tiger inte lät polisen komma in förra helgen.

Nu har det även kommit fram att det inte bara var Elin som fanns på plats efter olyckan, när ambulansen kom till platsen. Även Tiger Woods’ mamma var där, enligt grannen som ringde nödsamtalet.

Och för alla er som undrar vilken golfklubba det var som Elin slog sönder bilfönstret med: det var en wedge! 🙂

Elin Woods använde wedgeElin Nordegren slog in Tigers bilfönster


...

♥♥♥