Kalika Moquin Tigers tredje kvinna

Nu kommer de, en efter en, kvinnorna som hävdar att de haft kärleks sexaffärer med Tiger Woods under hans äktenskap med Elin Nordegren.

Först var det förhållandet med klubbvärdinnan från New York, Rachel Uchitel, som dock förnekar att hon haft något sexuellt förhållande med golfstjärnan. Sedan, som jag berättade tidigare idag, trädde 24-åriga servitrisen Jaimee Grubbs fram och påstod att hon haft ihop det med Tiger av och till under de tre senaste åren. Och hon har bevis i form av mer än 300 sparade sms, och ett inspelat samtal på hennes telefonsvarare som offentliggjordes tidigare idag.

Och nu avslöjas en tredje brunett (lustigt att han väljer brunetter att vara otrogen med när han valde att gifta sig med en blondin, gräset är alltid grönare eller…?) som påstås träffat Tiger i flera månader, så sent som i oktober 2009.

Kalika Moquin är marknadschef i Las Vegas (kanske är det hon på bilderna? för det liknar varken Grubbs eller Uchitel, och definitivt inte Elin). Officiellt vill hon inte kommentera ryktena, men enligt Life & Style har tidningen tillräckligt med bevis på fötterna för att smutskasta den för en vecka sedan så helylle golfspelaren ännu lite till:

Enligt Life & Styles källa har Tiger och Kalika träffats ett antal gånger. Tiger har uttryckt för Kalika att äktenskapet inte var allt han trodde det skulle vara. Han var olycklig och hade för mycket press på sig.

Typ… att inte vara otrogen med diverse Las Vegas-brunetter? Stackarn…

Tiger har i alla fall sagt att han inte kommer att göra några fler officiella framträdanden i år.

Smack that Tiger up!....

♥♥♥