Tiger Woods i bilolycka

Usch då!

Bara dagen efter media formligen exploderade med rykten om Tiger Woods påstådda otrohet med societetskvinnan Rachel Uchitel, så fördes golfstjärnan till sjukhus efter att ha krockat med ett träd!

Tydligen hade Tiger först kört en brandpost med sin 2009 Cadillac SUV natten till idag, och sedan ett träd på en grannes tomt – bara drygt 30 meter från stjärnans eget hem. Han var ensam i bilen vid tillfället och enligt polisen hade alkohol ingenting med olyckan att göra. Tiger fördes till Health Central Hospital i Ocoee, Florida med skador i ansiktet, men fick lämna sjukhuset efter 12 timmar.

Både sjukhuset och Tiger Woods själv bekräftar olyckan i ett pressmeddelande, men hävdar att golfstjärnan mår bra. Hans nästa officiella framträdande är i Thousand Oaks den 3 december.

Olyckskorpar kraxar redan om att krocken skulle vara ett själmordsförsök men det tror jag väl vi lugnt kan utesluta. Inte heller att det rör sig om något brott.

”Jag tror inte det rör sig om något annat än en olycka,” sa borgmästaren Gary Bruhn till CNN.

Självklart utreder polisen olyckan ändå.

Tiger Woods med svenska frun ElinTiger med svenska frun Elin

tiger woods bilolycka brandpostGrannens brandpost som Tiger körde på. Undrar om han satt och sms:ade i bilen för att lyckas med en sån knepig olycka? Eller var det kanske en försmådd Elin som mixtrat med bromsarna? 🙂 Näää skoja bara.

Tiger Woods otrohetsrykten”Back off my man, beeeeaatch!”

..

♥♥♥